Om

Mit navn er Rikke Ascanius, og jeg er indehaver af Clinique Cure. Jeg er uddannet Lægeeksamineret fodplejer på Københavns Fodplejeskole – en af Danmarks bedste branchegodkendte skoler.

Jeg er medlem af SADF (Sammenslutningen Af Danske Fodplejere), hvilket giver dig som kunde en sikkerhed for faglig, kompetent og professionel behandling.

For mig er alle fødder spændende og interessante, og det giver mig stor tilfredsstillelse at behandle og pleje fødderne, så de er lækre, velplejede og i topform, når du forlader klinikken.

Fødderne er en af de mest sensitive dele af vores krop, og alligevel behandler vi dem sjældent godt. Vi står og går på dem det meste af dagen og presser dem ned i alle slags sko, som ofte er for smalle/spidse, nogle med høje hæle, der belaster vores forfod – eller sko med såler, der ikke har en tilstrækkelig stødabsorberende effekt. Og alligevel plejer vi slet ikke fødderne på samme måde, som vi eksempelvis plejer vores hud og hår.

For mig er behandling af vores fødder en vigtig del af en holistisk pleje. Som ekstra bonus giver fødder, der er velplejede og korrekt behandlet, de bedste betingelser for velvære i hele kroppen.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken, hvor jeg vil gøre mit ypperste for at du med min faglige viden og professionelle tilgang, oplever en behandling i særklasse. Der anvendes og sælges kun kvalitetsprodukter, så hos Clinique Cure kan du slappe helt af, være tryg og blot nyde behandlingen.